top of page

Recent Posts

Archive

Tags

No tags yet.

Βιογραφικό:

Η Στέλλα Λ. Ματθαίου (W.Va Canine College, U.S.A.) αναλαμβάνει το grooming και την προετοιμασία σκύλων για εκθέσεις, αγώνες εργασίας και διαγνωνισμούς υπακοής, από το 1994.

Έχει μεγαλώσει πέντε δικούς της σκύλους εκθέσεων (Μπορζόι, Σνάούτσερ Γίγας, Μαύρο Ρώσσικο Τέρριερ και δύο Αίρντεηλ) με τους οποίους έχει πάρει αμέτρητες διακρίσεις σε διεθνής οργανώσεις της FCI, ενώ με το Σνάουτσερ της κατέκτησε τον τίτλο SCHIII, την υψηλότερη διάκριση στους σκύλους εκπαιδευμένους στα καθήκοντα προστασίας.

Όλοι οι σκύλοι της ανεξαιρέτως, είχαν αποκλειστικά και μόνο την δική της φροντίδα για να ανέβουν στο βάθρο. Σήμερα, έχει το αναγνωρισμένο εκτροφείο για Airedale Terriers, Melastron και βρίσκεται στην διαδικασία να γίνει κριτής εκθέσεων. Παράλληλα, διδάσκει νέους στον χώρο του καλλωπισμού σκύλων, μέσω της σχολής της, DoggyStyle Grooming Academy.

Η Στέλλα είναι από τον Αποκόρωνα και την Αρκαδία, αλλά μεγάλωσε στην Αμερική, την Γερμανία και την Αθήνα.

Έκανε το όνειρό της πραγματικότητα όταν μετακόμισε με την οικογένειά της στα Χανιά και άνοιξε το DoggyStyle, κέντρο Καλλωπισμού και Εκπαίδευσης Σκύλων, τον Μάρτιο του 2010.

bottom of page